Smedefirmaet MOEL ApS

Veludført arbejde giver personlig tilfredsstillelse


Siden grundlæggelsen, har dette været vores motto. Det var sloganet for Morten Elbæk da han den 1. april 2006 grundlagde Smedefirmaet MOEL. Dette motto er fortsat rettesnoren i vores hverdag. Den. 1. juli 2007 blev Smedefirmaet MOEL til et anpartsselskab og fik navnet Smedefirmaet MOEL ApS.

null

EN-1090 Certificeret + Håndværkergaranti


Smedefirmaet MOEL ApS er EN-1090 certificeret hvilket understøtter vores mål, at drive en virksomhed der kan tilbyde en stabil og effektiv produktion med et højt serviceniveau i hele regionen. Via vores kvalitetssikring sikrer vi altid et godt slutprodukt, som alle kan være tilfredse med og stiller gerne vores ekspertise til rådighed i alle projektets faser, herunder rådgivning, projektering og tegning m.m. Gennem medlemskabet af Tekniq Arbejdsgiverne er vi forpligtet til at holde gældende overenskomster, og det betyder også at vi er dækket af Håndværkergarantien.

25 års erfaring at bygge videre på


I 2015 indledte Smedefirmaet MOEL ApS et samarbejde med HC Montage ApS der er stiftet af Henrik Clausen. Henrik kunne med sine 16 års erfaring indenfor montage og arbejdsledelse, bidrage med en stor indsigt indenfor fremstilling og montage af trapper, gelændere, altaner og anden bygningsstål. Samarbejdet medførte senere til en fusion mellem de to selskaber. I 2023 skete et generationsskifte i Smedefirmaet MOEL ApS da Morten Elbæk valgte at gå på pension. Nu har Henrik Clausen mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket gør smedefirmaet MOEL ApS til en stærk samarbejdspartner til dit projekt.

600 m² værksted + fuldt opdateret personale


Vores ca. 600 m² nye store værksted i Kvistgård har en krandækning op til 2 ton løftekapacitet. Vi er således i stand til at håndtere meget store emner helt op til 20 meter lange og 3-4 meter høje/brede. Smedefirmaet MOEL ApS har et mål om at beskæftige 3 til 8 smedesvende samt at uddanne en ny kleinsmed hvert kalender år. Vi gør meget ud af, at vore ansatte er fagligt opdateret og målet er, at alle løbende skal modtage relevant efteruddannelse. Kvalitet, sikkerhed og personlig tilfredsstillelse er en høj prioritet.

SMEDEFIRMAET MOEL ApS - Tlf. 47171617 - CVR. 31167256 - OLDENVEJ 3A, 3490 KVISTGÅRD