Smedefirmaet MOEl ApS

Vi er certificeret til CE-Mærkning


Fra og med den 20. august 2013 er Smedefirmaet MOEL ApS certificeret efter DS/EN 1090 i byggeriets udførelsesklasser; EXC 1-2 i henhold til de harmoniseret EU lovkrav, gældende fra 1. juli 2014. Den 14. februar 2020 udbyggede vi vores certifikat til også at inkluderer EXC3, hvilket betyder, at vi kan tilbyde hjælp til endnu flere projekter og samtidig opfylde de høje lovkrav til CE-mærkning af stålkomponenter til byggeriet.

CE-Mærkning er din sikkerhed for høj kvalitet og top professionelt arbejde.


Certificeringen stiller bl.a. krav til sporbarhed tilbage i værdikæden, certifikater og dokumentation fra målinger og prøvningsresultater samt kontroller. EN-1090 certificeringen sikre altså bl.a. at alle procedurer er meget nøje planlagte. Gældende alt lige fra designfasen til det færdige produkt forlader virksomheden.

CE certificeret til mærkning af stålkomponenter til byggeriet, kræver:


EU standarden fastlægger kravene til udførelse af stålkonstruktioner for at sikre et tilstrækkeligt højt niveau for bl.a. bæreevne, stabilitet, funktion og holdbarhed. For at blive CE certificeret til mærkning af stålkomponenter til byggeriet, kræver det bl.a. at:

SMEDEFIRMAET MOEL ApS - Tlf. 47171617 - CVR. 31167256 - OLDENVEJ 3A, 3490 KVISTGÅRD